Onderhoud abonnementen.

Bij het gebruik van WordPress zijn updates noodzakelijk om jouw website veilig te houden. Omdat iedereen andere diensten verlangt voor hun website hebben wij hier 3 verschillende abonnementen die je een hoop zorgen en werk zullen besparen.

Zie je geen passend abonnement? Neem dan gerust contact met ons op, dan kunnen we een maatwerk aanbod doen.

* Alle bovenstaande prijzen zijn inclusief BTW. Facturatie is per kwartaal.

Updates

Het is bij WordPress websites van groot belang om de website up to date te houden, omdat al door 1 plugin die verouderde code gebruikt, er een beveiligingslek kan ontstaan. Daarom bieden wij voor een klein bedrag per maand deze service aan, zodat je geen zorgen hebt over de beveiliging.

Hulp bij aanpassingen

Weet je wel ongeveer hoe WordPress werkt, maar zijn er details en opties die regelmatig aangepast moeten worden? Dan is het een goede optie om ons standaard abonnement aan te schaffen. Wij helpen dan per mail met vragen over het aanpassen van de content (Een antwoordtijd van maximaal 2 dagen).

Hosting

Wil je de optie die al het werk uit handen neemt? Dat kan met ons hosting, hulp en update pakket. Dit is het pakket waarbij we je volledige website managen en onderhouden. Wij gebruiken voor de hosting betrouwbareservers in een datacentrum in Amsterdam.

Heeft jouw website een groot aantal bezoekers of gebruikt jouw website geavanceerde plugins zoals WooCommerce en LearnDash? Dan kunt u gebruik maken van ons Premium Hosting pakket. Bij dit pakket onderhouden we een speciale serverruimte (vps) speciaal voor jou. Deze servers zijn een stuk krachtiger dan de standaard hosting, daarom kan je een veel snellere website verwachten, zonder dat je zelf met ingewikkelde systemen hoeft te werken.

De specificaties van het Premium Hosting pakket zijn:

  • 2 virtuele CPU’s
  • 2gb geheugen
  • 60gb snelle SSD opslag
  • 3tb dataoverdracht per maand
  • Gehost in Amsterdam

Andere services.

Ook als je geen abonnement hebt of als de werkzaamheden buiten het abonnement vallen, staan we natuurlijk klaar om je te helpen. Bij deze werkzaamheden rekenen we een uurtarief van €25,- inclusief BTW.